Crossing the line

 

 

Vanaf vandaag gisteren is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Ik doe mee.

Vanaf het moment dat ik Instagram installeerde op mijn i-phone was ik verkocht. Geen dure groot toestel, geen ingewikkelde instellingen maar gewoon onderweg richten en drukken. Vastleggen wat je ziet. Mijn ogen laten spreken, woordeloos…

 

 

 

 

 

Advertentie

2 gedachten over “Crossing the line

  1. Instagram, geweldig! Na al die jaren perfectionisme te hebben nagestreefd is het heerlijk vooral het gevoel te laten spreken, de emotie. Mij vind je onder margoknegjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s