Kwaliteit of kwantiteit?

Samen met Anna-Maria (wie anders komt er op zoxe2x80x99n maf idee?) nam ik op 31 maart even afscheid van twitter. Verslavingsgevoelig als ik ben vrat het tijd, energie maar ook mijn stukjes die normaal hier zouden verschijnen, verdwenen in regels van 140 karakters. Wat overbleef was niet voldoende om mijn liefde voor het spelen woorden te kunnen bevredigen. Kwaliteit of kwantiteit, daar draait het om.
Zou dit dan het antwoord zijn?

Advertentie

Een gedachte over “Kwaliteit of kwantiteit?

  1. Dat zou zomaar kunnen hoor, dat dit het antwoord is. Ik verwacht dat je ontdekt dat je helemaal niets mist, maar juist iets rijker wordt. Kwaliteit – helemaal mijn ding ook. Dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s