WOW ~ Overdragen

Het zal jullie niet ontgaan zijn, mijn aanwezigheid hier is nog steeds minimaal. Werken, schrijven voor Arnhem Direct, twitteren maar ook het thuisfront vraagt veel aandacht en dat gaat helaas ten koste van dit blog. Vooral de wow verdient veel meer aandacht dan xe2x80x98ie nu krijgt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die hem met liefde wil gaan voortzetten en die persoon heb ik gevonden.

Overdragen is dan ook de laatste wow die op dit blog verschijnt. Over 14 dagen zullen jullie bij Karin moeten zijn die dan de wow zal gaan voortzetten

Graag wil ik iedereen hartelijk bedanken voor de inzet, voor het enthousiasme en voor alle bijdragen die ik steeds weer met plezier heb gelezen. Hopelijk zullen jullie met dezelfde passie blijven doorgaan. Ik zal in ieder geval mijn best gaan doen om zelf ook weer mijn steentje bij te dragen.

Karin succes!

Woensdag 21 oktober 2009

Overdragen

1 afstaan in eigendom, laten overgaan,overgeven

2 oververtellen

Meedoen? Hier vindt u de spelregels.

Advertentie

30 gedachten over “WOW ~ Overdragen

 1. Dag lief Loesje….

  Ik wil JOU bedanken voor al die inspirerende woorden elke 2 weken weer! En dat je mij in de gelegenheid stelde mee te mogen doen!
  Ik vind het jammer dat jij stopt maar ik begrijp het wel hoor als ik zo jouw verhaal lees.

  Ook ik wens Karin uiteraard veel toi toi toi toe!!!
  Over 2 weken ga ik naar haar toe en kom ik hier uiteraard ook om jouw w-o-w te lezen!

  Veel liefs, Melody

 2. Hey Marloes ontzettend jammer dat je stopt met je WoW’s… Er was altijd een rede om weer te beginnen met bloggen :-((

  Dikke kus en succes verders ik kom nog wel es op je weblog kijken ;-))

 3. ook namens mij bedankt voor alle mooie WOW opdrachten .ik vond het fijn om me te doen soms was de opdracht best moeilijk .maar ik deed het met plezier . wens je verder veel sukses Marloes
  liefs yvonne
  PS ik ga proberen de opdracht van Karin

 4. ook al deed ik al heel lang niet meer mee, ik vond en vind het nog steeds een superinitiatief, dus dank je voor al die wow’s!

  bij deze wens ik karin succes!

 5. Het valt mij overigens wel op dat de nieuwe WOW beheerster zich het recht voorbehoudt zich niet aan de 250 woorden te houden. Ik dacht dat dat juist de uitdaging van de WOW was en dat de beheerster die dient te bewaken.

  Mij lijkt op deze manier de kracht van het project af te gaan.

 6. Dag lieve Loesje…

  Wilde hier even een klein teken van mijn waardering voor jou plaatsen maar helaas laat je web-log geen html toe, dus wil ik het je graag mailen.
  Wel goed toch he?

  Ps… ik ben het wel met Plato eens…. Hoop dat Karin zich (ons..) ook zal houden aan die 250 woorden want dat is 1 van de charmes die bij W-o-W hoort…

  Liefs Melody

 7. @allen, bedankt voor de lieve reacties. Zoals ik al zei, tijdgebrek maakte dat ik de wow niet de aandacht geven kon die hij verdiendeen dat blijkt nu ook weer.
  Wat betreft de 250 woorden, ook in mijn tijd werd er vaak van afgeweken. Ik zal zelf wel altijd proberen om die hoeveelheid aan te houden, vooral ook omdat ik denk dat het de tekst sterker maakt.

 8. Hallo Marloes,bedankt voor al die wow woorden en al ben ik zelf tijdelijk even afgehaakt door omstandigheden,heb ik wel haast alle woorden verzameld en de meeste wow’s gelezen.De 250 woorden vond ik juist een uitdaging,alhoewel het niet altijd lukte.Hopelijk komen we je bij Karin tegen met wow,het ga je goed.gr Dieneke.

 9. Ik heb (nog) niets kunnen verzinnen met overdragen erin verwerkt.
  Toch wil ik je bedanken voor alle woorden, want ik smulde vaak van ieders invulling ervan.
  En nu ga ik morgen bij Karin kijken of haar eerste woord mij weer in een WOW-stemming brengt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s