De stekker gaat er uit

De stekker gaat uit de jukebox, het geluid verstomt. Dit wordt mijn laatste muzikale cadeau aan jullie. Het duurde steeds langer voor de 50 stemmen waren bereikt, een teken dat niet alleen de rek er uit was, maar dat mijn keuzes jullie niet konden verleiden om massaal te blijven stemmen. Dankzij mack zal ik deze reeks nu eindigen met zijn grote idool en misschien wel een van de grootste rock&roll helden aller tijden, Elvis.

Het is nu of nooitxe2x80xa6

Advertentie

2 gedachten over “De stekker gaat er uit

  1. Nou ja zeg, wat weinig eer voor Elvis! Het moet zijn: Een van de grootste rock&roll helden aller tijden of: “misschien wel de grootste rock&roll held aller tijden.” En dat is dan voor niet-fans. Voor fans is het: De grootste rock&roll held aller tijden!

    Goed dat je hem weer even onder de aandacht brengt! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s