Stereotype

De grote verandering in mijn carrixc3xa8re heeft ook gevolgen voor het thuisfront. Tegenwoordig ben ik 4 hele dagen ergens anders onder de pannen. Voor dag en dauw de deur uit (nou ja, dichterlijke vrijheid he?)en pas thuis als de spreekwoordelijke aardappels al bijna op tafel staan.

De man heeft zich min of meer geschikt in zijn functie als de nieuwe huisvrouw, sterker nog, ik betrap hem zelfs op klaagzangen die, in een nog niet zo ver verleden, door mijzelf de ruimte in werden geslingerd. Jongens die nooit laten weten of ze nu wel of niet thuis eten, vuile was die her en daar in slaapkamers rondslingert, vuile vaat die opduikt als de afwas net gedaan is en de prijs van de boodschappen in het algemeen en vlees in het bijzonder.

Hij gaat volgens mij steeds meer op mijn moeder lijken

Advertentie

8 gedachten over “Stereotype

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s