Masochist

Alsof de rigor mortis al had ingezet, zo stijf lag ik vanochtend in haar stoel. Het vrolijke gekwetter van de mondhygixc3xabniste had geen effect op mijn allesoverheersende angst voor naalden en andere scherpe objecten. Laten we eerlijk zijn, het kletst ook minder lekker terwijl je voortanden ergens naast je op een plateautje liggen zijn. Als er bovendien iemand met een op een slijptol gelijkend instrument onder je tandvlees zit te peuren heb je nog minder zin in doelloos geleuter. Wat lijkt een halfuur toch een eeuwigheid als je languit liggend kunt kiezen uit kijken in een verblindend licht of met je ogen dicht blijven hopen dat ze juist dat gevoelige stukje vandaag maar eens overslaat . Niet dus. Met iets wat op een oerkreet lijkt maak ik haar duidelijk dat ze mijn pijngrens ruimschoots overschreden heeft. Ze zal er de tandarts op attenderen. xe2x80x9cMaakt u maar een afspraak in maart bij de tandarts en ik zie u graag in juni terugxe2x80x9d Ergens in mij moet een masochist schuilgaan. Gedwee volg ik haar orders op.

Advertentie

0 gedachten over “Masochist

 1. Ik weet er xc3¡lles van. Ga zelf drie keer per jaar naar de mondhygixc3xabniste bij de parodontologiepraktijk. Dat moet echt, want anders gaat het met mijn gebit en tandvlees niet goed. Het is een lieve en ook zeer kundige vrouw, maar strxc3xa9ng, STRENGGGG! Ik ben zo blij als een kind als het peutergebeuren redelijk pijnloos verloopt.

 2. Hier zit er nog een, vanwege inplantaten onderin ga ik elke drie maanden naar de mondhygixc3xabniste een schat van een meid, maar net wat je zegt dat haakje!!!! Brrrrrrrrr ze neemt natuurlijk ook de rest van de tanden onder handen het lekkerste vind ik als ze de boel gaat polijsten dat is dan weer de kroon op haar werk hi hi

 3. ik ben er ooit 1 keer geweest, en hoewel het hoogst waarschijnlijk nodig is, zal ik er voorlopig niet zo vlug meer naar toe rennen. Weet nou wat het is….duurt echt eeuwen>>

 4. Hahaha ! Omhooggetrokken tandvlees zeker ? Hoort bij de overgang hoor Marloes..!
  Jij met je mond vol tanden, hoe is het mxc3xb3gelijk..!
  Toch sterkte hoor, Marloes. Ik voel masochistisch met je mee. 😉

 5. Hoort teruggetrokken tandvlees bij de overgang? O nee! Dan heeft die zich bij mij ook al ingezet.
  Machteloos liggen wachten op de pijn die komen gaat…
  Ik pleit voor Michelangelos-achtige plafondschilderingen in de behandelkamers!

 6. Mijn tandarts/mondhygixc3xabnist (hij doet alles zelf) heeft iedere keer weer andere posters op het plafond hangen. Het zijn stripverhalen. Goeie afleiding. Tip voor de jouwe?

 7. A Rianne, dat wist ik ook niet, dat is dus nog een bonus die wij als vrouwen gratis en voor niks uitgedeeld krijgen

  @ Lennard, ik zou een video scherm ook wel op prijs stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s