Verassing

Op zoek naar iets heel anders kwam ik dit filmpje tegen.

Ik ben een fan van het eerste uur. Cohen heeft net als toen, nog steeds dezelfde uitwerking op mij. Ik zou in zijn stem weg willen kruipen.

0 gedachten over “Verassing

  1. In de jaren zestig was ik bezig een boekenkast bruin te schilderen. Onderwijlluisterde ik doorlopend naar dezelfde elpee van Lennart Cohen. Die kleur bruin heet hier sindsdien Lennart Cohenbruin. Nu ik het weer hoor: niet te pruimen, dat gezeur!

  2. In de jaren zestig was ik bezig een boekenkast bruin te schilderen. Onderwijl luisterde ik doorlopend naar dezelfde elpee van Lennart Cohen. Die kleur bruin heet hier sindsdien Lennart Cohenbruin. Nu ik het weer hoor: niet te pruimen, dat gezeur!

  3. Gisterenavond het Friese programma gezien/gehoord ter ere van Lennart Cohen. Er waren mooie uitvoeringen bij, vooral die van Nynke Laverman!! Maar niemand haalt het bij de echte.
    groetjes, Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s