Familiefoto

Reflections2_2 Als er iets is waar ik helemaal bij ontspannen kan dan is het wel bij hetwerken met mijn PSP programma. Gisteravond ben ik lang bezig geweestom een eigen invulling aan eenles te geven die ik via een van mijn groepen ontvangen heb. Met de klok mee ziet u rechtsboven de trouwfoto van mijn ouders, rechtsonder mijn opa en oma van vaderskant, linksonder de verlovingsfoto mijn opa en oma van moeders kant en linksboven de overgrootouders van moeders kant.
Wie dat schattige kleine meisje in het midden is hoef ik vast niet uit te leggen.

Advertentie

0 gedachten over “Familiefoto

  1. @Marloes. Het schattige kleine meisje in het midden heb ik terstond herkend. Het is onze landsvrouwe, nietwaar? Hoe kom je aan haar foto?
    En kun je deze digibeet vertellen wat een PSP-programma is en doet en waar je het kunt vinden?

  2. PSP oftewel Paint shop pro is een grafisch programma waar men foto’s, plaatjes etc mee bewerken kan. Er zijn diverse versies te koop. Al mijn Louisa’s Design dingen zijn er mee gemaakt, maar ook mijn en diverse andere kopfoto’s. Werken met PSP geeft mij niet alleen heel veel voldoening, het werkt ook heel ontspannend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s