Onthaasten

Er is nog genoeg te doen. Mail te beantwoorden, lesjes te maken, telefoontjes te plegen en dan heb ik het nog niet eens over huishoudelijke taken. Met het mooie weer draait mijn lijf ook op een tandje minder. De balkondeur (balkon is een erg groot woord voor die vierkante centimeter) wagenwijd open. Aan de overkant schetteren opgewonden kinderstemmen, luid bellend fietsen ze achter elkaar aan. Wie het eerst bij het bruggetje aankomt heeft gewonnen. Ik wil alleen maar onthaasten, genietend van de geluiden die de zomer met zich meebrengt.

0 gedachten over “Onthaasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s