Taakverdeling

Office Het is nog veel te vroeg voor een echte evaluatie, maar het wel duidelijk dat er eindelijk meer rust komt in mijn nieuwe carriere. Heen en weer rennen tussen werkgevers is er niet meer bij. Ik krijg nu een hele dag de tijd om (bijvoorbeeld) aan de administratie te werken in plaats van losse momenten verspreid over een hele week.
Het is nu van belang om een goede balans te vinden in het verwerken van de taken die ik heb.

Er ontbreken nog steeds kleine dingen in ons interieur, maar zo af en toe moet er ook nog een bureau bij komen of zaken aan de muur. Alle voorkomende klusjes, zoals het ophangen van fotoxe2x80x99s maar ook het maken van een tweede werkbank in onze keuken moeten worden doorggeven aan onze klusjesman, de schoonmaak van het pand en ook het contact met de eigenaar loopt vaak via mij.

Buiten de hele administratie (facturen betalen maar ook verzenden) is het de bedoeling dat ik de agenda beheer van Marco, maar ook dat ik in de gaten houd wie er wanneer aanwezig zijn en daar de inkoop voor de lunch op afstem. Tijdens cursussen is in ons geweldig Digitale Communicatie Lab wordt mijn inzet soms gevraagd in het verzorgen van koffie, thee en andere dranken, maar in de toekomst zal ik ook verantwoordelijk zijn voor de lunch van de cursisten.

Stukjes schrijven voor Arnhem-Direct behoort ook tot een van mijn taken, moeilijker dan ik dacht, omdat je een bepaalde afstand houden moet. Niet te persoonlijk en vooral ook informatief schrijven over zaken die zich in en rond Arnhem afspelen (en daar speelt zich wat af kan ik jullie verzekeren)

De zorg voor het Italiaanse kindje van Marco stond tot nu toe nog op een heel laag pitje. Meer dan af en toe bemiddelen in de verhuur zat er nog niet in. Vanaf volgende week ga ik me daar veel intensiever mee bezig houden. Mochten jullie trouwens nog op zoek zijn naar een leuke vakantiebestemming, dan moeten jullie hier beslist eens een kijkje nemen. Mijn goede voornemen is om er minstens een week in juni te gaan doorbrengen.
Als office manager mag ik nu eindelijk lekker zelf bepalen wanneer ik op vakantie ga.

Advertentie

10 gedachten over “Taakverdeling

  1. Dat ziet er allemaal fantastisch uit. Volgens mij ga jij het heel erg leuk krijgen. Ik heb al je linkjes bekeken en begin me een voorstelling te makenb van jouw bezigheden. Als een spin in het web 🙂 Wij zaten afgelopen najaar ook in Toscane in Chianti, vlakbij Greve in de bijgebouwen van een chateau. Fantastisch, muren van zo’n 30 cm dik, tralies ervoor, een giga tuin . Ik heb me nog nooit ergens zo achteraf zo veilig gevoeld. We hebben daar inderdaad tijdens onze wandelingen heel veel agritourisme gezien

  2. “Meer rust in je nieuwe carriere”, als ik wat linkjes volg kom ik vooral in een hyperdepiepsfeer terecht en ik zou het heel knap vinden als je daar rust in vind 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s