O denneboom

KerstmutsElk jaar weer is het een uitdaging om de Introdans Kerstboom een nieuw een, anders dan vorig jaar, uiterlijk te geven. Aangezien er ook haast geen budget voor is, moet ik werken met materiaal dat in onze kostuumberging voor het grijpen ligt. Zo hebben wij hem al eens versierd met linten en restjes stof. Kleine kroontjes kwamen ook al eens voorbij en vorig jaar waren het zwarte en witte ballonnen die de boom uniek maakten.

Dit jaar heb ik mijzelf weer overtroffen al zeg ik het zelf. Helaas kwam ik nog een en ander te kort voor ik naar huis toe ging, maar dat hoop ik a.s. maandag op te kunnen lossen.

Pingpong balletjes, meer zeg ik niet

Advertentie

3 gedachten over “O denneboom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s