Nondeju!!!

Het is echt niet te geloven. De man gaat voor een paar boodschappen naar AH op Kronenburg Zaterdag, druk druk druk, maar hij vindt nog een klein gaatje in de buurt waar hij altijd staat. Nog geen half uur later komt hij terug in de parkeergarage,xe2x80xa6xe2x80xa6.. auto weg. Onze bijna nieuwe, net gekochte, prachtige wagen! Je gaat bijna aan je eigen verstandelijke vermogens twijfelen. Ongeloof maakt plaats voor woede en verdriet.

U vindt het vast niet erg als ik even hartgrondig ga zitten vloeken?

Advertentie

0 gedachten over “Nondeju!!!

 1. Keemig, da’s erg! Ik hoop maar dat ze ‘m snel en ongeschonden terugvinden. Ik had die van mij binnen een dag terug, niet ongeschonden, dat was dan wel weer jammer.

  Ze moeten met hun handjes van andermans spullen afblijven. 😦

 2. Ha die Marloes, ik kom weer eens binnenvallen en ik hoor meteen krasse taal. Sodeju !! je hebt gelijk….wat een etterbakken !!
  Zo’n prachtige auto!! (ik heb even gekeken) daarom wilden ze hem ook zo graag hebben natuurlijk !! Bij Lisette van L&K hadden ze ook haar auto gestolen een paar weken geleden en binnen een paar dagen had ze hem weer ongeschonden terug. Dus ik wil maar zeggen er is nog hoop !! Voor je eigen gemoedsrust is het goed om je even verbaal goed te uiten !! hahaha
  Liefs, Connie

 3. Heeft je man wel goed gezocht?

  Ik ken een vreselijk verhaal waar de politie er zelfs op uitgestuurd is. Een week later werd die auto aangetroffen met rottende boodschappen op een andere plek van het parkeerterrein. De dame in questie had zich vergist en wist duidelijk niet meer waar ze de auto neer had gezet.

  Ik hoop dat ie snel boven water komt.

 4. Elke keer als ik onze lege carport zie dan schiet ik weer voel. Verdriet en woede wisselen elkaar af. Onze parchtige auto, waar we zo hard voor gewerkt en voor gespaard hebben, staat nu (waarschijnlijk) ergens in een oostblokland op een markt.

 5. *KMP* Loes… en het gevoel ken ik, onze gloednieuwe caravan werd 2 dagen voor de vakantie gejat. Na 4 weken werd ie weliswaar teruggevonden ergens in Gelderland, maar compleet uitgewoond,waardeloos.
  Hoop dat je verzekerd bent tegen diefstal?

 6. Wa en en casco met een klein eiegn risico, maar toch…Je hebt niet een twee drie een nieuwe auto. Vooral nu het de man lichamelijk zo slecht gaat zonder zitten is zwaar balen. Dan is er nog de vraag wat de verzekering uberhaupt uitkeert. Verliezen doen we op elk front. Ik zie het allemaal even niet meer zitten

 7. @Marloes. Je relaas bewijst dat er ‘something rotten in the state of the Netherlands’ is. Ik herinner me een verhaal van Guus Hiddink uit de tijd dat hij voetbaltrainer in Zuid-Korea was. Als hij per abuis zijn welgevulde portemonnee in een trainingslokaal vergat en haar enkele uren later kwam ophalen, bleek ze onaangeroerd, laat staan dat iemand zich had verstout zich uit de knip te bedienen.
  Dit laat slechts de volgende conclusie toe: de Zuidkoreaan beschikt over een hoger zedelijk besef dan de Nederlander of in zijn land geldt een afschrikwekkender strafwet. Afhankelijk van het antwoord weet men wat in Nederland moet gebeuren.

 8. he wat k**** voor jullie! wel verzkerd maar daar heb je nu fff niks aan. Laat ze zelf eens met hun luie reet werken dan hebben ze ook wat. Ik kan me hier zo kwaad om maken dus ik ga lekker met je meevloeken @#$#$%^^$#()&%$# zo! en jullie veel sterkte daar hoop dat alles weer goedkomt gr p

 9. Het bewijst ook maar weer eens te meer dat die open grenzen meer kwaad aanrichten dan goed. Volgens de politie zijn dit professionele bendens die deze auto’s meteen naar Duitsland brengen en van daaruit gaan ze naar de markt in Polen etc, Het schijnt trouwens vaker voor te komen op Kronenburg. Maar extra beveiligen?..ben je gek

 10. Geeft dat niet een heel onwerkelijk gevoel? Ik weet nog dat er ooit een fiets van me gestolen is, en eigenlijk kan ik dat tot op de dag van vandaag nog altijd niet geloven, en dan je auto….! Tsja, natuurlijk moet je vloeken, wat kun je anders in zo’n situatie? 😉

 11. Het wil maar niet tot me doordringen Pauline. Elke keer als ik naar buiten kijk schiet ik weer vol.Het ergste vind ik nog de gelatenheid bij politie etc. “O ja, Kronenburg, staat er om bekend, niets aan te doen. Auto is vast al de grens over en als we hem nog vinden dan wilt u hem vast niet eens meer terug”

  Zet er dan gvd eens een maand of twee drie onopvallende mannetjes neer en grijp ze bij hun kladden!

 12. Sjezus. Wat kl*t*! O en dan helemaal die reactie van de politie. Alsof je nog niet boos genoeg bent. Gvd zeg. Kan me voorstellen dat het niet tot je door wil dringen…!

 13. Hxc3¡, die stomme reacties van de politie kun je er dan nog net even bij hebben, maar daar gaat binnenkort verandering in komen, zie (http://henkgrasduint.web-log.nl/henkgrasduint/2006/08/hondsheid_in_ne.html#comments)
  Bij een bejaard familielid van mij werd ingebroken. Gelukkig was ze niet thuis. De gebruikelijke dingen waren weggehaald: klein antiek (veel herinneringen), mobieltje, beetje geld…en natuurlijk een hoop schade die hersteld moest worden. Heel traumatisch voor oude mensen. Politieagent kwam, zag en zei: ‘Ach mevrouw, u mag nog niet eens mopperen. Op uw leeftijd (80+) moet je statistisch gezien al 4 x beroofd zijn. En bij u is dit pas de eerste keer….’
  Lust u nog enige peulen? 😦

 14. Da’s mooi kloten zeg. Mijn autoradio stalen ze in de nacht van 10 op 11 september 2001. Nou, dan wordt je ook niet vrolijk hoor.

  Maar goed. De politieagente die mij hielp was wel wat tactvoller dan die penis door wie je geholpen werd.
  Als ze zo goed weten wie die auto’s steelt laat ze er dan wat aan doen. Als ik godsamme een baard van een dag laat staan word ik bij de grens al tegengehouden en zo’n Poolse bende in een Nederlandse auto komt er gewoon door.

 15. Ik kan me voorstellen dat die gelatenheid je nog eens extra razend maakt, alsof het niks is!
  *Als* we ‘m al terugvinden….
  *Als* we al zouden zoeken….
  *Als* we meer zouden controleren….
  Grrrrrr!! ;-(

 16. Marloes.. alles wat hierboven al geschreven is, zou ik willen schrijven. Wat een ellende weer voor jullie! Gadver.. en dan wel een andermans caravan voor je deur. Dat laatste slaat nergens op, maar schoot me zo te binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s