Arriva

Alignment

Het zal niemand ontgaan zijn dat gisteren de nieuwe dienstregeling van NS in gebruik genomen is Op dat moment namen wij in Limburg ook afscheid van Veolia en nam Arriva de boel over. Mooie nieuwe treinen en bussen stonden al her en der te schitteren en de eerste contacten via Twitter vielen ook niet tegen.

Tot vanochtend.

Op 15 december verloopt mijn Veolia 5 sterren abonnement. Iedere dag op en neer naar Maastricht voor €194,70 per maand, inclusief de bus. In het gloednieuwe kantoor van NS/Arriva in de stationshal van Maastricht kreeg ik te horen dat dit soort abonnementen niet meer beschikbaar zijn. Ik kan nu een vast traject maandabonnement afsluiten voor €232,70 maar zónder bus. Dat is een verhoging van bijna 20%. Zou ik toch een abonnement voor de bus willen hebben dan kost me dat nog eens €48,20 per maand extra.

Ik ga nog liever lopen.

Advertentie

7 gedachten over “Arriva

    • Trein zal ik moeten, maar bus ga ik echt niet doen. Het is maar een halte en ik gebruikte het omdat ik zo iets sneller op kantoor zou zijn. Vanaf overmorgen is het lopen geblazen.. 🙂

  1. Zo, ik kan me voorstellen dat veel mensen daar helemaal niet blij mee zijn, want dat is een flinke verslechtering!!
    En ja, maandag moest ik met de trein en had gelijk te maken met de nieuwe dienstregeling, die in het geval van mijn reis verslechterd is….. jammer hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s