Saai

Ik had me laten verleiden. Snapchat, dat was het helemaal tegenwoordig. Korte filmpjes, een foto, tekst, emoticons, spelen met tekeningen…alles kon. En het allermooiste, na 24 uur was het ook allemaal weer verdwenen. Net zoals het echte leven. Het leek leuk en dat was het ook…heel even. Mijn leven is namelijk geen spannende film. Ik vlieg niet wekelijks continenten over en mijn werk is niet levensgevaarlijk. Kortom, mijn bestaan is net als dat van alle andere doorsnee Nederlanders gewoon heel erg saai.

Ik blijf dus maar gewoon dat doen waar ik blij van word. Met mijn telefoon tijdens mijn  dagelijkse ritjes naar en van Maastricht het prachtige heuvelland vastleggen en af en toe iets heel bijzonders ontdekken in de kantoortuin.

Ook het het saaie alledaagse leven heeft zo haar momenten.

067

Nog nooit eerder gezien. De gewone wolzwever maakte mijn dag helemaal goed vandaag.

019

Advertentie

6 gedachten over “Saai

  1. Wat nou saai??!! En wat gaaf die gewone wolzwever waar ik ook weer niks gewoons aan vind 🙂 Daar zou ik ook helemaal gelukkig van worden! Wat een lange stelten heeft ie, of lijkt dat maar zo?

    • Dank je Noortje, ik dacht heel even dat ik het niet goed zag toen ik hem voor het eerst in het vizier kreeg. Hij heeft inderdaad lange poten zoals een mug,maar die lange snuit vond ik het leukste. Ik zal hier nog een tweede foto plaatsen waar je een ander zicht krijgt op het insect.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s