Goede voornemens

Telkens weer neem ik mij voor om alle blogs die in mijn reader verschijnen trouw te zullen lezen en indien gewenst van een reactie te voorzien en telkens weer zie ik de rits van ongelezen stukjes langer worden tot ik besluit alles in de prullenbak te kieperen.

Iets dergelijks gebeurt ook met mijn foto’s. Ik maak ze, deel ze en zou ze dan uiteindelijk ook netjes moeten ordenen in zowel mijn instagram als ook mijn Flickr account. Op het moment dat ik daarmee begin is de achterstand  zo groot dat ik er een hele avond aan kwijt ben, waarna ik zuchtend besluit dit toch echt wekelijks te gaan doen.

Over het zelf bloggen wil ik het al helemaal niet meer gaan hebben.

Perpetuum mobile.

17133352666_b5638c7a55_z

Advertentie

2 gedachten over “Goede voornemens

  1. ik heb een app op mijn mobiel waarbij ik foto’s vrij snel zowel op insta als flickr zet. ik heb dan ook vrij weinig tijd nodig om naar foto’s te kijken. ik ga meestal niet thuis nog nabewerken, oid. bloggen heeft nu meer tijd nodig dan ooit tevoren, daar schenk ik veel meer aandacht aan dan eerst. ‘vroeger’ was het ook blogs plempen geblazen. alles kwam erop te staan. bad hair days, stoten van tenen en te laat op afspraken blogs. ik ben nog steeds aan het zoeken naar hoe dit zo veranderd is door de jaren heen. als je blogs zou kunnen plempen zou alles weer heel anders zijn. 😉

    • Die heb ik ook Karin, maar omdat ik met zowel Instagram als Hipstamatic foto’s maak wil ik ze graag bij Flickr geordend opslaan. Het bloggen blijft leuk, maar ook ik ben het stadium van bad hair days etc ontgroeid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s