Korte Zondag

Geen dag om over naar huis te schrijven. Eentje waar ik stiekem best een beetje van hou. Niets doen….bijna niets dan. Een enkele foto kan er nog wel vanaf maar verwacht niets opzienbarends. In mijn hoofd ben ik de hele dag bezig met twee meisjes waar ver weg naar gezocht wordt en ondanks dat ik een ongelovige Thomas ben stuur ik toch voortdurend schietgebedjes naar boven…

De zon speelt met letters als ik wakker word. Instant blijheid.

De zon speelt met letters als ik wakker word. Instant blijheid.

Zoals gewoonlijk bekijk ik de zonsopgang even vanaf het balkon.

Zoals gewoonlijk bekijk ik de zonsopgang even vanaf het balkon.

Goedemorgen Kerkrade. Zondag, rustdag in de ware zin van het woord.

Goedemorgen Kerkrade. Zondag, rustdag in de ware zin van het woord.

Spelen met filters, ik kan het niet laten, maar ook dat blijft vandaag tot een minimum beperkt.

Spelen met filters, ik kan het niet laten, maar ook dat blijft vandaag tot een minimum beperkt.

Zoeken naar een plek om de vakantie door te brengen, Italië of Frankrijk? Mijn voorkeur gaat uit naar het eerste.

Zoeken naar een plek om de vakantie door te brengen, Italië of Frankrijk? Mijn voorkeur gaat uit naar het eerste.

Langzaam maar zeker zie ik de zon achter grijs verdwijnen. het was kort en niet zo krachtig

Langzaam maar zeker zie ik de zon achter grijs verdwijnen. het was kort en niet zo krachtig.

De rest van de dag is net zo saai als deze sport waar de man naar kijkt. Er lopen en paar mannen om een tafel en af en toe klikken er wat balletjes tegen elkaar. Gaaaaap! Nog even en ik zoek mijn bed weer op. Dag dag...tot morgen.

De rest van de dag is net zo saai als deze sport waar de man naar kijkt. Er lopen en paar mannen om een tafel en af en toe klikken er wat balletjes tegen elkaar. Gaaaaap! Nog even en ik zoek mijn bed weer op. Dag dag…tot morgen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s