Kronkels

Ik zou het moeten proberen, 3  A4tjes volplempen met tekst zonder over de inhoud na te denken. Ik ben, denk ik, al meer tijd kwijt aan het corrigeren van woorden dan ik gebruik om dat wat in mijn hoofd opkomt te noteren. Mijzelf  en mijn handschrift kennende denk ik dat typen  het meeste rendement opleveren zal omdat handgeschreven uiteindelijk uitmondt in onleesbaar. Mijn brein werkt soms gewoon te snel. Het stopt niet voor regels.  En streepjes om een woord op een volgende regel door te laten gaan, zijn niet aan mij besteed.

Tellen  alinea’s ook mee?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s