S.T.E.R.F.

Het gaat vaak echt nergens meer over

Je ergeren aan een actrice die een huidverzorgingsproduct aanprijst, omdat ze zou moeten weten  dat het spul niet werkt . Dat weet half Nederland en die kopen die zooi dan ook niet. De actrice daarentegen heeft nooit een ander vak geleerd en met toneelspelen valt geen droog brood te verdienen. Ze doet nu dus gewoon in reclames alsof…prima rol en kassa!

Omdat de muziekkeuze van een zender je niet aanstaat draai je niet gewoon de knop om, maar wens je iemand de dood toe.  De persoon in kwestie zal het niet lezen maar jij bent het kwijt en hebt dat leuk aan al je tweeduizennogwat volgers laten weten.

S.T.E.R.F.!!

Bijzonder puberaal als je het mij vraagt en slechts een van de vele voorbeelden die mij steeds meer afstand laten nemen van dit medium. Twitter was bedoeld om informatie uit te wisselen, om nieuwe ideeën te laten ontstaan, nieuwe stromingen te ontdekken, om te feliciteren, naar muziek te luisteren, mee te leven met hen die dat nodig hadden en nog veel meer..

Het gebeurt nog wel, maar de negatieve dingen krijgen steeds vaker de overhand en voor ik dadelijk alleen nog maar digitale tikken aan t uitdelen ben is het misschien verstandiger om de bezem er eens flink doorheen te jagen.

Een nieuwe lente, het oude geluid….

Advertentie

3 gedachten over “S.T.E.R.F.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s