Stilte

Mandarijn

Geveld door de griep ziet de wereld er ineens anders uit. Centraal staat mijn bed en de bank in de woonkamer fungeert als tweede veilige haven. Het duizelt me af en toe. Tussen hevige hoestbuien, een lopende neus en tranende ogen lijkt slaap de beste manier om de tijd te verdrijven. Mijn altijd gehaaste lijf heeft ineens tijd over. In hangmodus zie je de tv vanuit een heel andere hoek en blijkt de i-pad ook minder handig. In het ergste geval glijdt hij uit je handen terwijl je in slaap dommelt. Mijn (online) leven staat even (bijna) helemaal stil. Ik kan mezelf weer horen denken.

Advertentie

6 gedachten over “Stilte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s