Sabotage

Mijn laptop houdt er tegenwoordig een eigen leven op na. Op het moment dat ik de knop indruk weet ik meestal al hoe laat ’t is. Een soort van diep gebrom en dan verschijnen er twee grijze balken op mijn verder nog zwarte scherm,verder niets. Knop indrukken tot het gebrom verdwijnt en het lampje uitgaat. Opnieuw knop indrukken maar niet voor ik de laptop gesloten en geopend heb. Nog een poging, nog een en nog een en nog een. Tot het diepe gebrom ineens plaats maakt voor een monotoon gezoef en wonder boven wonder het logo van Microsoft in mijn scherm verschijnt..HOERA!

Gisteren liet het geluid het ineens afweten. Ik vind niets leuker dan meeluisteren naar voor mij soms onbekende artiesten die door vrienden worden gepromoot en dus klik ik regelmatig op Spotify links die via facebook mijn timeline ingeslingerd worden. Spotify opende wel, maar het geluid was verdwenen. Uren later knalde ineens een mij totaal onbekenden artiest zijn geluid onze woonkamer in waardoor ik mij haast verslikte in een broodje makreel.

Vandaag, nog voor ik een letter kon typen ging het al mis. `Door een fout in de software kan de installatie niet worden uitgevoerd` Wat nou? Ik wil helemaal niets installeren, ik wil gewoon een stukje schrijven. Sabotage!

Er zijn kwade krachten aan het werk, wat ik u brom

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s