Klaarstomen

Sinds mijn laatste blog is een en ander verandert. Voor we er goed en wel erg in hadden was ons huis in Arnhem verkocht en zijn mijn wortels zijn weer stevig verankert in Limburgse grond. Het afscheid van de collega’s van Upstream waar ik de laatste jaren met zoveel plezier heb gewerkt viel me zwaar, net als van vele anderen die me de laatste jaren dierbaar geworden zijn. De buren, de bloggers. Ik heb ze een speciaal plekje in mijn herinnering gegeven waar ze tot in het einde van mijn dagen blijven voortbestaan.

Kerkrade voelt als een warm bad, alsof ik nooit ben weggeweest. Alles is herkenbaar en vertrouwd ook al heeft de tand des tijds hier stevig huisgehouden. Het deert me niet. Dit is mijn thuis.

Morgen begint deel twee van mijn nieuwe leven, een nieuwe uitdaging…werken in Maastricht. Mijn ex-collega’s hebben gelijk…toch echt een beetje buitenland

 

Advertentie

2 gedachten over “Klaarstomen

  1. Leuk Loes die log. Ik lees je gaat werken in Maastricht? Wat ga je doen. Wens je in ieder geval veel succes met je nieuwe baan! Hoop dat we elkaar eens in levende lijve tegen komen i Kirchroa. Of wie weet met het organiseren van…

  2. @Jacqueline, dank je wel! ik ga als officemanager werken bij Scarabee al zijn mijn taken nog niet helemaal duidelijk..:)
    Ik wil snel een bijeenkomst regelen met Mariette om te zien of we die reunie op de rails kunnen krijgen. De Cosy wordt verbouwd tot een rockcafe zag ik deze week, misschien kunnen we daar wel iets regelen..:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s