Bittere waarheid

En zo kwam er weer een einde aan de goede voornemens…

Het heeft totaal geen zin….

Waar zal ik beginnen,….

Elk begin klinkt vals, onoprecht,… mijn onvrede vreet een gat in mijn weerstand en geeft mijn mond een verbitterde trek. Ik zie mijn moeder

2 gedachten over “Bittere waarheid

  1. Wat moet je je tijdens het schrijven akelig hebben gevoeld. Misschien is het goed te bedenken dat je niet je moeder bent, maar een totaal eigen persoonlijkheid.

    Loesje, ik heb vandaag iemand de weg gewezen naar de WOT, waarvan ik gezien heb dat je hem hebt gestart als alternatief voor de WOW. Een leuke schrijfster. Ik hoop dat zij de WOT ook leuk vindt. Want eerlijk gezegd. Ik houd nog steeds van de WOW maar elders is hij niet in goede handen. De WOW was jouw mooie voortzetting van een goed initiatief waar ik indertijd graag aan meedeed en ik hoop dat het hier wordt voortgezet.

    Groetjes

    Plato

  2. @Plato, beetje late reactie maar daar is helaas niets aan te doen. Ik doe zelf niets meer met de WOW, hoe graag is ook zou willen. Ik schrijf nu alleen nog maar voor eigen plezier (als ik er al tijd voor heb) Karin doet het prima met de WOT en ik weet zeker dat je vriendin daar van harte welkom is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s