Alaaf!

Het is weer zover. Mijn twitter (en facebook) timeline vult zich met berichten en foto’s van, voornamelijk, zuiderlingen die zich in het feestgedruis storten om pas na dinsdag weer boven water te komen. Volgend jaar ben ik er weer bij…heel wat jaartjes ouder, maar de vreugde blijft hetzelfde.

 

 

Advertentie

4 gedachten over “Alaaf!

  1. Moet ik mijn ogen geloven? Zie ik het goed? Werkt webstreepjelog na een half jaar weer? En heeft Marloes de draad weer opgepakt en is ze teruggekeerd naar haar stiel? Gelukkig met drie dikke uitroeptekens!!! Maar ik blijf gewoon op wordpress omdat ik daar inmiddels wortel heb geschoten. Wat mij niet belet om hier weer regelmatig langs te komen.

  2. @Rob, langzaam maar zeker, maar laten we de dag niet prijzen voor hij over is.Het openzetten van de reacties heb ik nog niet gevonden helaas…:)
    Ik had echt geen zin om ergens anders weer opnieuw te beginnen Je bent hier in ieder geval van harte welkom

  3. Het is weer begonnen, ik heb er jaren steeds weiniger mee , alhoewel als ik thuis ben,begint het wel te jeuken, maar ook dit jaar geen carnaval voor mij, wij hebben wel een Prinses in de Fam, Prinses Yolanda I van de Eegelser Jonge 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s