Chantage

Een nieuwe lente staat voor de deur. ’s Avonds op weg naar huis lijken de vogels alweer een toontje hoger te fluiten en op het moment dat de bus de brug opdraait mag ik al regelmatig van de mooiste luchten genieten. Hoogste tijd om ook weer nieuw leven in dit blog te blazen en nee…het is echt niet omdat de toekomstig dictator der Nederlanden, Boekhoudcommando in de orde van oranje Nassau, mij anders een fikse boete gaat opleggen…of erger. Want die man deinst echt nergens voor terug.

96 woorden èn een foto..Ben je nou tevreden Mack?

Advertentie

16 gedachten over “Chantage

  1. Kan ik mijn ogen geloven? Doet het vroegere webstreepjelog het na een half jaar weer? En is Marloes bij haar oude stiel terug? Nou, ik ben inmiddels te gesettled bij wordpress om nog te veranderen. Hopelijk weet je me daar nog te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s