Keihard`Between a rock and a hard place` geen ontsnappen mogelijk. De voor en tegenargumenten herkauwt tot er alleen nog maar gruis over is. Berusting al wat overblijft. Je glimlacht en pikt de draad op, over tot de orde van de dag. Doen alsof je er vrede mee hebt. Je MOET tenslotte ook niet. Tot je dat ene bericht ziet en emotie het weer overneemt van verstand. Machteloosheid, het gevoel voorgoed afscheid van je wortels en al wat daarmee verbonden is te moeten nemen, brengt een niet meer te stuiten stroom op gang. Intens verdriet laat je dubbelslaan. Terwijl je houvast zoekt bij koud porselein, stroom gal als hete lava door je aderen. Je balans slaat door, eigenbelang weegt uiteindelijk toch het zwaarst. Geluidloos laat je tranen hun vrije loop terwijl de woorden nooit meer terug onafgebroken als een cd op repeat door je hoofd gaan.

Between a rock and a hard place

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s