Bedekt

5113443463_73ab7bea4a_t Hangend op een rek vol kleurrijke bermuda’s xc2 bekeek ik de menigte die, links en rechts graaiendxc2 op zoek naar koopjes, aan me voorbij trok. Slechts een enkeling had er duidelijk zin in terwijl het merendeel, net als ik, niet kon wachten dit walhalla van uitverkoopjes weer te mogen verlaten.

Terwijl het gordijn werd opengeschoven kreeg ik heel even mijn eigen spiegelbeeld te zien en had ik xc3 la minute willen ruilen met de moslima naast mij.

Zo’n xc2 hoofddoekje is eigenlijk wel de oplossing voor een bad hairday

 

Foto: Roel

 

Advertentie

2 gedachten over “Bedekt

  1. Heel langzaam begint het weer terug te komen Mack. De hoeveelheid van weleer zal het niet meer worden, maar dat hoeft ook niet. Andere tijden en zo…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s