Leven na de dood

De aankondiging verscheen 28 mei in mijn mailbox en van daaruit springt hij mij, vet gedrukt, telkens in het oog. Over 3 dagen is het de verjaardag van Idse de Pree

Via twitter kwam hij via via ooit stilletjes mijn leven in om er ook op die manier ook weer uit te verdwijnen. Eigenlijk kende ik hem nauwelijks, deel ik geen enkele herinnering met hem en al wat mij is bijgebleven is dat het zoxc2xb4n aimabel mens was. Idse de Pree, vorig jaar op 20 mei overleden.

Wat nu nog rest is de aankondiging van Plaxo dat hij morgen jarig zou zijn geweest. Ik kan me er niet toe brengen de mail te verwijderen. Alsof ik hem daarmee nog een keer dood zou laten gaan.

Een jaar geleden overleden en niet alleen zijn naasten staan morgen weer even bij hem stil. Social media verbinden. Ook xc2 na de dood

 

 

 

Advertentie

2 gedachten over “Leven na de dood

  1. Dat vind het bijzondere van internet, je leert mensen ‘kennen’ ze komen in je leven, je deelt een stukje op internet en ze verdwijnen weer. En dan komt dit ook voor, zo bizar dat je je dan een soort van ‘verweven’ voelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s