Kriebels

Vliegend van hot naar her ontdek ik weer nieuwe gezichten, muziek maar ook teksten die me even laten stilstaan voor de volgende link mijn aandacht trekt. Wie is waar, wie zoekt wat en waarom zijn cijfers zo belangrijk? Events waarvan je het bestaan niet eens wist zorgen voor vreemde berichten en nog vreemdere hashtags die klaarblijkelijk heel belangrijk zijn om aandacht te vestigen en te krijgen. Een mengeling van Nederlands en Engels, je moet toch wat om op te vallen nietwaar?

Van Facebook naar twitter en terug. Waar de een begint houdt het ander op en omgekeerd. In vliegende vaart verschijnen berichten om net zo snel weer uit het zicht te verdwijnen. Achter de horizon van zwarte letters schijnt de zon krijgt de wind geen vat op ideeën die rondtuimelen in een poging tot landen.

Voor het eerst in maanden kriebelt het weer, dwarrelen woorden als hagelslag door mijn hoofd, krijgen zinnen geen tijd om afgemaakt te worden..

Het witte vlak is geduldig

Advertentie

2 gedachten over “Kriebels

  1. …Achter de horizon van zwarte letters schijnt de zon krijgt de wind geen vat op ideeën die rondtuimelen in een poging tot landen… poëtisch mooi, fijn dat je weer kriebels hebt! :o)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s