Opruiming

Het heeft even geduurd, het koste wat zweetdruppels, ik moet overal opnieuw inloggen (shit, wat was het wachtwoord ok alweer?) maar nadat ik cc cleaner had gebruikt plus nog een schijfopruiming en opnieuw opstarten bleek ik via deze link wel weer in te kunnen loggen op mijn eigen vertrouwde account.

Zeg nou zelfxe2x80xa6wie heeft er ooit van Louisa gehoord?

Advertentie

3 gedachten over “Opruiming

  1. Zelfs dat had ik ook allemaal al gedaan 😦 Heb t inmiddels opgegeven. Geloof het wel (voor nu ;-)) eerst maar es van het weer genieten, daarna maak ik me weer boos op web-log ;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s