Je bent jong en…

Ze hebben net 6 weken verkering en dan valt het woord samenwonen. Je slikt en denkt ..okxe2x80xa6hij is 25, zij lijkt erg verstandigxe2x80xa6beetje snel maar goed..Tot de woorden xe2x80x98appartement kopenxe2x80x99 vallen. Gevolg, een ouderpaar in de stress en een zoon die dagenlang zijn mond niet of nauwelijks opendoet.

Gisteravond mochten we kennismaken met de schoonouders in spe. Leuke vlotte types die waarschijnlijk minder beren op de weg zien dan wij. Ze wonen dan ook in Ede waar allerlei wild gewoon in je achtertuin komt ontbijten. Hoe dan ook, kopen wordt nu eerst even gewoon huren. Een pak van ons hart.

Op de weg naar huis geen wild zwijn laat staan een beer gezien

Advertentie

9 gedachten over “Je bent jong en…

  1. Het zou bijna een WoW over “Loslaten” kunnen zijn 😉 Ik heb zelf geen kinderen en dus ook geen ervaring hiermee, maar het lijkt mij altijd een moeilijke tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s