Ruisloos

Vandaag is de laatste twitterloze dagxe2x80xa6.of misschien toch niet? Als er ook maar iets duidelijk geworden is uit dit 10dagenniettwitteren experiment, dan is het wel dat twitter energie en aandacht vreet van types zoals ik, snel afgeleid en geen maat kunnen houden.

Niet twitteren bracht een stukje rust. Tussen alle dagelijkse tweets door lieten berichtjes over zakelijk afspraken mij meteen weer aan het werk gaan net als werkgerelateerde vragen van collegaxe2x80x99s of anderen. Buiten kantooruren verlopen alle contacten nu alleen nog maar via de mail en kan ik kiezen of ik die al dan niet tijdens mijn vrije uren lezen wil. Geen ruis meer.

Een andere kant is het feit dat ik waarschijnlijk niet eens echt gemist wordt. Ik heb geen speciale kwaliteiten of een eigen bedrijf dat ik graag onder de aandacht zou willen brengen en mijn eigen blog promoten doe ik al helemaal niet. Mensen die mijn stukjes graag lezen weten de weg wel te vinden, ook zonder twitter. Mijn xe2x80x9cgoedemorgensxe2x80x9d worden wel op prijs gesteld, dus misschien moet ik mijn activiteit op twitter gewoon beperken tot een dagelijkse groet?

De behoefte om mijn  beslommeringen hier weer wat vaker te delen is ondertussen iets toegenomen, ook al blijft het lastig om in een ritme te komen. De tijd zal het leren

Advertentie

9 gedachten over “Ruisloos

  1. Ik heb dat twitteren nooit begrepen. Er staat iets in de krant en vervolgens kun je daar 1000 oninteressante meningen over lezen? Zonder ook maar de geringste vorm van creativiteit het web op geslingerd. Zo van: “ik zal ook eens even laten zien aan de wereld wat ik te vertellen heb” Maar dan in een zo’n kort mogelijk bericht dat zoveel mogelijk mensen bereikt? Nee, ik snap het echt niet.

  2. @mack, met een grote groep mensen naar hetzelfde tv programma kijken terwijl je twittert kan grote hilariteit opleveren en soms gaan de discussies over diverse onderwerpen best diep, maar ik laat me gewoon teveel meeslepen..

  3. Oh, maar ik erken ook best dat het leuk kan zijn. Als je GTST gaat volgen kan dat ook leuk zijn. Maar voordat je erin zit..het is net als een boek met een slecht begin doorworstelen.

  4. Ik hoef dus geen spijt te hebben dat ik nooit (onzinnig) heb willen twitteren. Ook loggen was weggezakt, maar ik probeer het weer op te pakken, het blijft het leukste wat er is. Kom, gaan we weer verder.. net als vroeger. 😉

  5. @Zij, het is niet onzinnig, maar mijn nadeel is dat ik geen afstand nemen kan en constant word afgeleid..:(

    Rustig aan opbouwen werkt het best ..ik hoef niet perse dagelijks iets te posten..maar wel regelmatig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s