15 gedachten over “Wow ~ Paranoia

  1. Je doet het opzettelijk he, een woord dat met een P begint en eindig op een A. Alles doe je om mij te kwetsen. Nu we dat ik mijn vader nooit heb gekend. Eerst met ‘terugkeren’ en toen met ‘nieuwsgierig’. Je gxc3¡xc3¡t maar door! *vlucht*

  2. Ik wordt momenteel achtervolgt door achterstallig leeswerk, werk voor de motorclub en hoognodig tuinonderhoud. Maar ze krijgen me niet, ik heb het gewoon genoteerd en probeer er binnenkort iets mee te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s