8 gedachten over “Wow ~ Terugkeren

  1. Hee Marloes, leuk dat de WoW er is, maar ik doe niet meer mee. Heb prettige herinneringen eraan en dat er nu zo’n tweestrijd ontstaat hierdoor vind ik jammer. Totdat het opgelost is en er weer xc3xa9xc3xa9n WoW is trek ik me even terug van de WoW.

    Groetjes!

  2. Hey Marloes, ik heb vandaag even bijgelezen wat de WOW betreft, is helemaal langs me heen gegaan. Zegt meer over mij dan over anderen, ook ik zit met tijdgebrek. Lees te weinig. Ik ben bijna blij dat ik al aangegeven had bij Karin dat ik waarschijnlijk niet meer zou gaan schrijven, idd, door tijdgebrek. We zullen zien hoe dit uitpakt….ik volg je in elk geval op twitter;) Heb daar zelf niet veel te melden, maar ben een verslaafd volger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s