Wow..terug bij af

Op het moment dat ik de wow overdroeg aan Karin ontstond er nogal wat beroering. Niet terecht volgens mij, maar meningen kunnen nu eenmaal verschillen. Via twitter ontdekte ik enkele dagen geleden dat de wow zou worden doorgeschoven naar iemand anders omdat de kritiek steeds weer de kop opstak.

Na zorgvuldig al mijn opties overwogen te hebben besluit ik vandaag om de wow weer onder eigen hoede te gaan nemen. Ik vind het initiatief te waardevol om het steeds verder af te zien zakken. Dat ik niet altijd als eerste zal/kan reageren, niets aan te doen, mijn werk neemt nu eenmaal vel tijd in beslag. Gaat het hier dan alsnog mis, het zei zo, dan ben ik daar zelf verantwoordelijk voor.

De regels blijven hetzelfde al ga ik wel de stijl aanscherpen. De wow dient in verhaalvorm geschreven te worden. Gedichten, verzen,rijmen zijn op z’n tijd leuk maar is niet de vorm waarin de wow gegoten dient te worden.

Mochten daar weer discussies over ontstaan dan is dat jammer, maar ik lig daar verder niet wakker van.

Aanstaande woensdag zal hier weer een verse wow verschijnen, zeg het voort, zeg het voort…

Advertentie

30 gedachten over “Wow..terug bij af

 1. Ja, helaas dat het gelopen is zoals het gelopen is. hadden we allebei niet vantevoren kunnen bedenken. ik heb echt overwogen om door te gaan maar het moet wel plezierig en leuk blijven, niet alleen voor mijzelf.

  veel succes weer met de wow, en jammer van de aangscherpte regels. 😉

 2. Het zou naar mij worden doorgeschoven, en daar had het dan ook gebleven… De W.O.W is te waardevol, en ik ben dan ook zeer verbaasd dat het nu op eens terug ligt bij jou… Aangezien ik de mail al ontvangen heb ander halve week geleden dat het bij mij zou komen…

  Daar heb ik namelijk heel goed over moeten nadenken… en ik heb der echt zin om het vanaf de 24ste voort te zetten… dus hier ben ik zeer verbaasd over…

  Want Karin zou komende woensdag haar laatste woord plaatsen… dus dat het nu zonder overleg met mij, terug is bij jou, vind ik erg raar…

 3. @Aline, Karin heeft niet even met mij contact opgenomen voor ze dat besluit nam.Ik wist ook niet aan wie ze het door zou geven.

  Het was mijn keuze om hem aan Karin te geven en nu blijkt dat dat een “verkeerde” keuze was neem ik hem weer terug.

 4. @ Marloes, alleen Karin heeft het al doorgegeven aan mij… dus ik weet niet hoe jij het voor je ziet, maar het terug nemen lijkt mij geen optie, omdat jij duidelijk hebt laten weten er geen tijd voor te hebben…

  Karin wil hem niet meer, heeft hem mij aangeboden… en ik wil hem graag hebben, ik ben een dagelijkse blogger, ik heb de tijd om er goed mee om te gaan… en als je er ander halve week over moet nadenken om hem als nog terug te halen… dan is het wederom niet in goede handen gekomen…

  sorry maar op het moment dat jij hem aan Karin gaf, was de wow van Karin… zij is degene die hem heeft overgedragen aan mij op 25 februari… en daar hebben we afspraken bij gemaakt hoe we dit bekend gingen maken…

  en dat is niet achter mijn rug om de wow weer terug nemen…

 5. @Aline…ho even..vanaf het moment dat Karin hem van MIJ kreeg hebben jullie (ook jij) alleen maar kritiek gehad.

  Ik neem het recht om hem weer terug te nemen, juist omdat ik er de tijd voor hem genomen om er over na te denken.

 6. @Marloes nu moet je echt stoppen, want ik heb geen kritiek gehad, ik heb alleen een keer een mening gegeven… jij hebt de wow in oktober overgedragen… en ik ben pas januari weer met de wow mee gaan doen… ik vond toen ook pas uit dat hij was overgedragen…

  ik zag inderdaad dat er veel kritiek was, en dat er om meningen gevraagd werd, en die heb ik gegeven…

  daarnaast heb ik laatst een constatering gedaan… gewoon omdat mij opvalt dat er steeds meer mensen stoppen met de wow… en dat vind ik niet zo leuk… als ik de lijst bekijk met de mensen die altijd mee doen…

  daarnaast iets terug nemen wat je al meer dan 5 maanden niet meer hebt, en wat al is vergeven aan iemand anders, zonder die persoon te verwittigen lijkt me niet echt handig…

  Karin heeft de overdracht dus via de mail, achter de schermen geregeld, wat ik erg netjes van haar vind… en nu mag ik op jouw blog lezen dat jij hem terug neemt?.. zonder dat ik ergens van weet… en wordt ik ook nog beschuldigd van dingen die ik niet gedaan heb…

  sorry maar hij is al aan mij vergeven… en ik ben al druk met de voorbereiding bezig…

 7. @Aline, jammer, maar mijn besluit staat vast…de wow komt gewoon terug naar waar die vandaan gekomen is, naar mij.
  Karin heeft mij via twitter pas nadat ze hem had doorgegeven op de hoogte gebracht. Had ze dat eerder gedaan dan had ik meteen kunnen reageren. Ik wist tot op vandaag niet eens aan wie ze hem gegeven had.
  Ik ga hierover niet verder met jou in discussie.

 8. @ Marloes dat is dan spijtig, maar jij hebt het initiatief niet genomen, een ander is dit gestart… jij hebt het super goed overgenomen… en in oktober besloten ermee te stoppen…

  we zijn nu 5 maanden verder… en sorry maar als je dit gelijk had verteld op 25 februari dan had ik er wel over willen nadenken om het aan je terug te geven… maar nu na ander halve week, vind ik echt te laat…

  hoe jullie nu met mij omgaan slaat werkelijk kant nog wal… en ik blijf erbij dat de wow bij mij ligt… en ik ga het dan ook gewoon overnemen zoals is afgesproken… jij hebt daar totaal geen recht van spreken meer in…

  alleen in plaats van 26 maart zal ik op 10 maart het eerste woord bekend maken… Dus zeg het inderdaad maar voort… dat ze per 10 maart bij mij hun woord kunnen komen halen…

 9. @Aline: het krijgt hier een ego van hier tot tokyo in plaats van een bescheiden gun factor. en dat is erg triest vind ik, maar laat wel duidelijk zien hoe het werkelijk in elkaar steekt. …

  stom van me dat ik niet meteen Marloes heb gevraagd het terug te nemen. gelukkig heeft ze dat nu zelf gedaan. mijn excuses voor deze ego tripperij die het veroorzaakt.

 10. Als je het zo graag wilt doen dan kan je dat eerst aan mij vragen… dan kan ik het je terug geven, of besluiten het te gaan doen… mijn mailadres staat op mijn blog…

 11. @ Karin… ego? pardon, jij hebt me zelf gevraagd of ik het wil overnemen… ik heb jou niets gevraagd meen ik…

  Vind je het heel raar dat ik het vreemd vind hier te moeten lezen dat Marloes het weer gaat doen…

  dit blog is zelfs eerder geplaatst dan dat jij mij een mail verstuurd hebt om mij op de hoogte te stellen…

  eerst overleggen werkt wat lekkerder dan dit achterbakse gedrag…

 12. Zo, wat een discussie. Ik weet niet of ik nog (of weer) ga wow’en. Heb een prima alternatief gevonden in de WE-300. Mxc3xa9t beperking van het aantal woorden, want dat is voor mij de uitdaging.

  Wat me erg stoorde in de tijd dat Karin de WoW deed, was dat ze niet de moeite nam om bij de deelnemers te reageren (af en toe kwam je een reactie van haar tegen). Een beetje interesse tonen in schrijfels van de anderen hoort zeker bij degene die het woord plaatst.

 13. Met stijgende verbazing deze discussie gelezen…
  Volgens mijn (bescheiden) mening heeft Karin er niet aan gedacht dat Marloes de WOW terug zou willen nemen. Marloes gaf (en geeft) namelijk duidelijk aan dat ze er niet echt de tijd voor heeft. Lijkt het mij logisch dat Aline de WOW gaat doen. Precies zoals ze afgesproken heeft met Karin.
  Voor de rest bemoei ik me er niet mee. 🙂

 14. @ Truus dat is ook precies wat er gaat gebeuren, nu mijn mailbox vol stroomt (bedankt lieve mensen, we gaan de schouders er zeker onder zetten), de Wow wordt 2 weken eerder dan ik had afgesproken bij mij begonnen namelijk aanstaande woensdag… en wat Marloes doet moet zij weten, ze is overgeslagen door Karin, en daar heb ik niets mee te maken… dat ik om uitleg vroeg, kreeg ik alle shit over me heen, lezen kunnen ze niet, en aan gevoelens van anderen denken ze al helemaal niet… een stukje fatsoen wat deze dames blijkbaar missen…

  zal het nog een keer proberen te visualiseren, als de wow een voorwerp zou zijn, en Karin dat voorwerp doorgeeft aan mij, dan kan Marloes hem niet meer van Karin overnemen… dan zal ze toch eerst bij mij moeten komen… achter mij rug om wordt nu een hele campagne gestart, flink geblogd, en getwitterd… heel fijn maar denk er maar eens goed over na hoe jullie beide met mij omspringen dames!..

 15. huh?????????????????????????????
  De uiteindelijke verliezers van deze strijd zijn de mede webloggers die gewoon een leuk stukkie willen schrijven, en te willen leren van een andere weblogger die mee schrijft.
  Stop nou gewoon met deze machtstrijd, hierdoor zijn we allemaal verliezers.
  jammer toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s