Achterstand

De reader bleef steken bij meer dan 1000 nieuwe stukjes, dan telt ie niet meer schijnbaar. Alsof hij weet dat inhalen onbegonnen werk is. Tijd voor harde actie. Het grootste gedeelte bleek bij de LinkedIn updates vandaan te komen. Waarom ik die ooit aan mijn reader heb toegevoegd? geen idee. Het kon dus deed ik het. Afscheid nemen doet dan ook geen pijn.

Het aantal blogs met 0 nieuwe toevoegingen wordt steeds groter. Een enkeling heeft de zaak zelfs opgedoekt, weg, verdwenen in het grote zwarte cybergat. Wat overblijft zijn de vrienden van weleer en de enkeling die zo tovert met woorden dat afscheid nemen niet eens een optie is. Ook al worden mijn bezoekjes schaarser,het gevoel dat ze onder handbereik blijven is voldoende om mijn geweten te sussen.

Ik duik onder in de achterstand van ongelezen parels en laat mij meesleuren naar momenten die de mijne niet zijn, maar die iets moois aan mijn wereld toevoegen. Het is zoxe2x80x99n dag dat woorden als een trage lavastroom boven komen borrelen en dan vervolgens niet meer te stoppen zijn. Reageren zonder na te hoeven denken, op gevoel. Zoxe2x80x99n dag dat je pagina na pagina zou kunnen vullen met teksten die laten zien waar je mee bezig bent, wat je bezielt.

Ik houd het maar bij dit stukje.

Advertentie

9 gedachten over “Achterstand

  1. Nou Marloes heb sinds kort een ‘schrijfbloc’bij en heb er nu dus 2.Dit is de nieuwe,ik ruim vrij veel om een beetje overzicht te houden.Je bent dus nog niet verhuisd???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s