Verhuizen

Web-streepjelog bezorgt mij steeds meer ergernis. Stukjes geschreven in word 2003 (ik weet ‘t, hopeloos achterhaald, maar ik moet het er echt mee doen) blijken er na het overzetten ineens heel anders uit te zien, spaties verdwijnen, net als witregels en heel soms blijkt de tekst na aanpassingen totaal gehusseld te zijn. Om nog maar te zwijgen over de foutmeldingen die ik krijg als ik een poging doe om binnen de html aanpassingen door te voeren. Erg frustrerend!

Het design, in 2004 misschien mooi, wordt ook steeds meer een doorn in het oog. Ik durf niet eens een poging te doen om daar binnen de mazen van webstreepje veranderingen in aan te brengen, als ik al wist waar ik daarvoor zou moeten zijn want ik ben het overzicht, door alle veranderingen in de laatste jaren, helemaal kwijtgeraakt. Leeftijd hxc3xa8..:)

Na heel lang aarzelen,omdat ik het bloggen toch echt wel mis, heb ik nu de stap genomen en ben ik sinds donderdag, dankzij de hulp van mijn collega, eigenaresse van een eigen domein. Ik popel om aan de slag te gaan, mijzelf een nieuw jasje aan te meten dat op mijn maat gemaakt is en als een tweede huid om mijn schouders ligt

Nu eerst even 19128 19129 stukjes doorspitten en bekijken welke het stempel xe2x80x98goedgekeurdxe2x80x99 krijgen en mee mogen naar mijn nieuwe wereld.

Advertentie

10 gedachten over “Verhuizen

 1. Ik maak mijn stukjes altijd in kladblok en doe de opmaak binnen webminlog. Dat doe ik zelfs in de HTML-mode, want dan is er veel meer mogelijk als tabellen e.d.

  HTML is overigens eenvoudiger dan het gebruik van MS Word.

  Met een eigen domein maak je het loggen niet eenvoudiger. Dwz het hangt er van af wat je voor CMS op je eigen domein zet. Velen gebruiken WordPress. Dat is niet slecht, maar geeft net zoveel problemen in het gebruik als Typepad wat op Web-log gebruikt wordt.

  Bij veel loggers zie ik dat ze maar blijven updaten van Wordpresversie (is dat verplicht of zo?) en dat dat regelmatig misgaat met veel ergernissen.

  Ik heb WordPress wel eens gebruikt binnen hun domein en vond dat toen erg matig. Veel minder mogelijkheden.

  Binnen enkele maanden krijgt webminlog een software-update. Ben wel benieuwd of net zo’n gezeur geeft als de update van versie 1 naar versie 2. Overigens destijds een zeer domme zet. De helft van de loggers kon niet met de veel geavanceerdere versie 2 omgaan. Je kan ook niet verwachten dat fietsers zomaar een helicopter kunnen besturen. Het ergste vind ik dat we daardoor goede loggers als Waldeck en Robertdekeijser zijn kwijtgeraakt.

  Webminlog had die versie 1 gewoon moeten laten bestaan naast versie 2. Dan hadden ze nu veel meer tevreden en actieve loggers gehad.

  Veel succes met het nieuwe domein.

 2. @Xiwel, eens! ik heb overigens geen moeite met html, maar zodra ik bij web-log iets in de html verander krijg ik regelmatig foutmeldingen.
  Ik kon prima met dit systeem uit de voeten tot de eerste update wrd doorgevoerd,maar toen was het over. Heb ik het toch nog redelijk lang volgehouden ..:)

 3. Ik ben hxc3xa9xc3xa9l blij met WordPress. Gemakkelijker had ik het mezelf niet kunnen maken. Maar…ieder z’n ding. Succes met uitzoeken wat het bij jou wordt, Marloes.

 4. Ik maak heel vaak gebruik van ms word en heb geen problemen dit in web-log te zetten alleen maak ik het zonder opmaak in ms word en zo ‘slikt’web-log het gewoon.Momenteel laad web-log wat langzaam..ach laat je het wel weten waar je heen verhuisd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s