Pietje Bell

xe2x80x9cPietje Bellxe2x80x9d dacht ik toen ik hem naar mijn voordeur zag lopen. Twee turven hoog, een eigenwijs petje op zijn bol, ogen waar de ondeugd uitstraalde en een grijns van oor tot oor. Om zijn schouders droeg hij kruiselings een, naar wat leek, loodzware tas. Met een plof hoorde ik het pakket reclame met De Zondagskrant op mijn deurmat vallen. Een seconde later verscheen hij weer in mijn blikveld.

xe2x80x9cHopelijk krijgt xe2x80x98ie wel een vette bonus aan het eind van dit jaarxe2x80x9d ging het door me heen toen ik hem dwars door mijn voortuin naar de buren zag sjokkenxe2x80x9c hij heeft het tenminste verdientxe2x80x9d

Advertentie

5 gedachten over “Pietje Bell

  1. Sinds mijn neefje ook zo’n wijkje heeft, weet ik dat die kids echt bijna niets verdienen met dat gezeul, en sorteren thuis.
    Die bonus is dus echt voor al die kinderen welkom. Maar de Pietje Bell’s zijn het leukste, ik heb er hier thuis 1 van mezelf 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s