24 gedachten over “WOW ~ Leegte

  1. Nadat ik gisteravond een WOW over leegte had geschreven ben ik naar bed gegaan. Daar bleef het maar een beetje door mijn hoofd zweven en er kwamen allemaal zinnen bij mij op die ik eigenlijk niet kon negeren. Ik heb pen en papier gepakt en heb een tweede WOW geschreven. Vanmorgen had ik nog zoiets van als ik hem snel genoeg omwissel heeft niemand in de gaten dat hij al de tweede versie leest. Maar vanmorgen had ik geen tijd en vanavond bij thuiskomst van mijn werk kwam ik tot de conclusie dat er al redelijk wat reacties waren gekomen op de eerste WOW. Dus ik heb maar besloten om een tweede WOW in te sturen. Als jullie het tenminste niet erg vinden. De tweede versie is te vinden op:

    http://mrglasses.web-log.nl/under_glasses_moon/2009/09/leegte-2.html

    Groet,

    Mrglasses

  2. De laatste tijd genoeg WOW onderwerpen waar ik wat mee kan maar steeds geen tijd of geen energie door te veel andere bezigheden, ik zal de komende tijd eens zien wat tijd vrij te maken want ik wil heel graag weer mee doen.

  3. @Frans, kijk hier eens om je heen, mijn dagen zijn overvol en buiten schrijven voor Arnhem Direct is er bijna geen ruimte meer voor andere dingen. Ik neem het me steeds weer voor en toch zijn de 14 dagen om voor ik er erg in heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s