Jubileum

Kus2_2 21-08-1984, een man,een vrouw,een woord.
Zo begon mijn eerste tweet vanochtend. Het is bijna niet voor te stellen dat ik al bijna dertig jaar lief en leed deel met de man die mij heel even naar adem liet happen, mijn hart liet overslaan tijdens onze eerste ontmoeting, terwijl hij mij bijna geen blik waardig keurde.
Vandaag zijn wij 25 jaar getrouwd, een mijlpaal waar we wel wat voor hebben moeten doen. Pieken en dalen, zoals in elke relatie, maar de band bleek sterk genoeg om de diepste dalen te doorstaan. Drie prachtige kinderen zijn de extra schakels die onze relatie verstevigde.

‘Je bent het beste wat mij ooit overkomen is’ staat op het kaartje dat tussen de prachtige bos bloemen hangt.
Ik had het gewoon niet beter kunnen treffen.

Advertentie

24 gedachten over “Jubileum

 1. PS ik heb al tijden ruzie met web-log. Tekst staat in het verkeerde font,is te groot of te klein. Spaties verschijnen of verdwijnen tijdens het opslaan en nu krijg ik de tekst weer niet netjes om de foto heen. Het is dat ik geen zin heb om alles over te hevelen maar anders…..:(

 2. Van Harte Gefeliciteerd. Dit soort jubilea vind ik eigenlijk de enige die echt een felicitatie waard zijn, omdat je er gewoon voor moet werken om dit te bereiken. Jarig worden gaat vanzelf en jaren bij eenzelfde baas werken vind ik ook geen prestatie, maar een huwelijk fijn houden wel. Dus: Proficiat

 3. Heej HuwelijksBloggers

  Ik kom even bij jullie binnenwippen om jullie van harte te feliciteren met jullie trouwdag-verjaardag!
  Ik wens jullie uiteraard een hele fijne dag toe met de vervulling van alle wensen op jullie lijstjes op de kleinste na, immers ieder mens moet iets te wensen over houden.

  Geniet van de kadootjes, en alle andere goede dingen die bij deze dag horen!

  Heb en hou het goed, geniet met de grote G!

  Lieve groeten Melody

 4. Is het alweer 25 jaar geleden?? Wat gaat het snel he? Ben niet zo heel aktief meer achter de pc. Vandaar ik nu veel te laat reageer. Desondanks wil ik jullie alsnog van harte feliciteren!! Lieve groetjes Corina

 5. Ik lees dit te laat. Maar ik feliciteer je van harte met deze mijlpaal. Zo kort, zo liefdevol dit stukje. Ik ben onder de indruk. Ik wens jullie nog heel veel gelukkige jaren.

 6. Ik lees het nog veel later! Alsnog van harte gefeliciteerd met dit prachtig jubileum! Wat een prachtige tekst hing er tussen je bloemen.
  Ik wens jullie nog oneindig veel fijne jaren samen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s