Frustratie

Steeds vaker kom ik ze tegen, stukjes die beschrijven wat ik voel, een deel van mijn beleving vastleggen en mij raken in het diepst van mijn ziel. Zo kunnen schrijven is een gave die ik niet bezit, ik ken mijn beperkingen. Met enkele zinnen je lezers betoveren of hun hart in vervoering brengen is echt alleen aan de echte schrijver toegekend.

Een enkele keer slaat mijn fantasie op hol maar houden mijn vingers de snelheid niet bij, zijn zinnen vervlogen voor ik ze heb kunnen vastleggen. Soms worden prachtige zinnen onoverkoombare barrixc3xa8res, is het vervolg ongrijpbaar. Willen maar niet kunnen, frustratie laat ambitie langzaam sterven.

Ik buig mijn hoofd in nederigheid

Advertentie

7 gedachten over “Frustratie

  1. Hmmmm is het niet zo dat die ambitie sterft doordat je jezelf niet goed genoeg acht?

    Ik zo zou zeggen: schrijf eens iets en plaats het hier…. wie weet hoe je daarmee een ander kan raken!

    Lieve groeten Melody

  2. Maar nu overdrijf je jouw nederigheid en bescheidenheid toch wel een beetje. Want ik ken weinigen die zo compact gevoelens treffend weten weer te geven. En dat mag best gezegd worden, net zoals ik er respect voor heb, want ik krijg het niet voor elkaar.

  3. Het zal best wel meevallen met jouw stukjes Marloes. 🙂
    Ik verbaas mezelf met mijn schrijfseltjes. Als je mijn opstellen van school zou kennen, zou je wel begrijpen waarom. 😉

  4. ik buig mijn hoofd mee! Loop al 2 weken met een verhaal in mijn hoofd maar krijg het NIET opgeschreven.. dat zorgt voor frustraties, en ik ben jaloers op hen die geen inspiratie nodig hebben om te kunnen schrijven.. maar toch lees ik hier mooie dingen Marloes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s