Herpublicatie

In de historie van de wow (ik zou de begindatum wel kunnen opzoeken, maar het is me te warm) heb ik heel veel mooie, aangrijpende, spannende, ontroerende en hilarische bijdragen voorbij zien komen, maar is het geloof ik nog nooit voorgekomen dat ik er een zo aangrijpend vond dat ik hem op mijn eigen log heb geherpubliceerd.

Deze komt van haar en is gewoon te mooi om hem niet met al mijn bezoekers te willen delen. Ik wou dat ik hem zelf geschreven had

Analyse

Uitlichten, uitvouwen
openmaken, dichtdoen
alle kanten op, bekeken


laag voor laag
punt bij punt
en daarna,
na alles te hebben bekeken
weet ik nog steeds niet
hoe jij van mij houdt.

Advertentie

5 gedachten over “Herpublicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s