Mexico, Mexiiiicoooo

Het dreunt al een paar dagen door mijn hoofd. Wat woensdag begon met een fikse keelontsteking is overgegaan naar een stevig griep. Het hele pakket dit keer. Hoesten, snotteren, pijn in oren en kaken, spierpijn, koude rillingen waar geen einde aan lijkt te komen en koorts.

De grappen en grollen vliegen hier in huis samen met de bacillen vrijelijk door de lucht. Of ik al trek krijg in tortillaxe2x80x99s, heb ik al mexicaanse vliegen voorbij zien komen? en meer van hetzelfde. Ze krijgen mij niet gek. Alleen sxe2x80x99 nachts droom ik nog wel eens van Mexicaanse stranden en koele margaritaxe2x80x99s maar als ik dorstig en badend in het zweet wakker wordt (koorts en opvliegers, wat een combinatie!) moet ik toch echt mijn eigen klamme Nederlandse bed uit om in de badkamer verkoeling te zoeken. Gewone ouderwetse griep is gek genoeg voor mij.

xc3x80ndale!

Advertentie

13 gedachten over “Mexico, Mexiiiicoooo

  1. Heeft niks met Mexico te maken, is gewoon varkensgriep die niet meer zo mag heten omdat men dan misschien minder varkensvlees gaat eten. Je moet dus opletten of je niet begint te knorren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s