Frustratie

Droomblog_2Emoties maken overuren. De langverwachte avond samen met familie en vrienden komt en gaat sneller voorbij dan je zou willen. Op het moment dat je alleen je hotelkamer instapt besef je pas hoe bizar het is. Een hotelkamer in je geboortedorp. De plek die altijd je thuis is geweest ontvangt je nu als gast. Een mobieltje en twitter brengen heel even uitkomst, je gedachtes delen met andere rustelozen die de nacht gebruiken om contact te zoeken.

Het afscheid dat weer te snel komt, je het gevoel geeft dat het nog steeds niet afgesloten is. Gemiste kansen die nooit meer goed te maken zijn. Thuiskomen en je draai niet kunnen vinden. De wrede pijn van heimwee die, naarmate de tijd verstrijkt, alleen maar intenser lijkt te worden. Achterlaten van al die dingen die je zo dierbaar zijn.

Vandaag was niet mijn dag, opgekropt verdriet, samengeperste boosheid geven de alledaagsheid geen ruimte. Mijn frustratie neemt alleen maar toe.

Advertentie

8 gedachten over “Frustratie

 1. Wat Karin ook al schreef….
  je hebt geen andere keus…
  er aan ontkomen, het vermijden, gaat niet…..
  Ik wens je veel sterkte toe met het omgaan van bovenstaande.
  Als is het dan virtueel, bij deze een welgemeende knuffel met daarin de belofte ‘het komt goed’!

  Lieve groeten Melody

 2. Heimwee claimt een enorme plaats, in het hart en het gevoel.
  Trrost je Marloes, deze dag gaat xc3xb3xc3xb3k voorbij, net als zovele.
  Sterkte met alles wat je te verwerken hebt.
  Groetjes!

 3. We voelen allebei precies aan wat jij voelde. Een vreemde in je eigen stad, herinneringen die boven komen. Het toen weg moeten uit het Limburgse land en je vestigen in Arnhem een stad zonder hart. Het na jaren geaccepteerd dat Gelderland je provincie is, en nu gewoon inzien dat LIMBURG JOUW VADERLAND is.
  Marloes wij wensen je sterkte met het weer vinden van je evenwicht.
  Liefs en groetjes,
  Albert & Mara

  P.S. Het nummer ‘Ode aan Maastricht” van Benny Neyman verwoort een beetje jouw gevoelens. Je kent het? We hebben hier een vriend wonen die uit Maastricht komt en bij het horen van dit nummer altijd sentimenteel wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s