Moedige moeder

BaseballbatHet was weer zover. Vannacht heb ik onze oudste de stuipen op het lijf gejaagd. Op het moment dat hij de trap afkwam om zijn tanden te gaan poetsen schoot ik uit mijn slaap overeind. xe2x80x9cWie ben je, wat doe je in mijn huis?xe2x80x99 schijn ik hem toegebeten te hebben en terwijl hij van de schrik probeerde te bekomen sprong ik uit bed en volgde hem de badkamer in.

xe2x80x9cIk zweer het jexe2x80x9d liet hij vanochtend aan de overige familieleden weten.

xe2x80x9c Als er een honkbalknuppel naast het bed had gelegen dan was ik nu bont en blauw geweest. Het koste me nog heel wat moeite om haar de badkamer uit te krijgen en pap sliep gewoon doorxe2x80x9d

xe2x80x9cEigenlijk best wel stoer hoor mamxe2x80x9d de jongste lag haast onder tafel van het lachen xe2x80x9cdat je zo achter hem aan gingxe2x80x9d

Vind ik eigenlijk ook welxe2x80xa6.nou jaxe2x80xa6een beetje

Foto: J.Reed

Advertentie

11 gedachten over “Moedige moeder

  1. Hahahaha wat vreemd! Inderdaad toch ook wel stoer hoor, maar als er ooit echt een inbreker is kun je zoiets beter niet doen vrees ik…? Of voor die gevallen juist wxc3xa9l een honkbalknuppel bij de hand hebben. Hahaha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s