De Gelderlander, komt 'ie, of..?

Na een kort berichtje van mijn werkgever neem ik vastberaden de telefoon van de haak en draai het mij inmiddels bekende nummer. Omdat ik dit keer geen zin heb in een robot, maar liever met iemand van vlees en bloed spreken wil, ga ik niet voor optie 1, maar neem ik een andere route.

Een bandje laat mij weten dat alle medewerkers in gesprek zijn en prompt wordt de Rhapsody in Blue van Gershwin ingezet. Net als ik een beetje in het ritme kom, keert het bandje terug xe2x80x9cHeeft u zin in een weekendje weg of een verre reis, of zit u liever met een goed boek en een glas wijn op de bank. Kijk dan op www..gevolgd door de url van de service die ik probeer te bereiken en de mededeling dat alle medewerkers nog steeds in gesprek zijn. Gershwin begint weer van voren af aan en ook dit keer wordt hij grof onderbroken door dezelfde stem die hetzelfde riedeltje opdreunt. Na 8 minuten houd ik het voor gehoord.

Dan toch maar terug naar optie 1 xe2x80x9cU heeft gekozen voor de snelle afhandeling..xe2x80x9d Gekozen?..als ik het voor het kiezen had sprak ik veel liever even mijn ongenoegen uit over het feit dat we nu al twee dagen de krant niet in onze bus gevonden hebben. Zelfs de stoep, een alternatief voor luie bezorgers, heeft hij niet eens gehaald. Net als gisteren moet ik het dus met de automatisch afhandeling doen waar ik op verzoek van het bandje ons telefoonnummer intoets dat door de robot wordt herhaald met de mededeling dat de krant later vandaag nog zal worden nabezorgt.

Misschien krijg ik morgenvroeg wel de Gelderlander in de bus,samen met de exemplaren die gisteren en vandaag nabezorgt zouden worden, maar ik zie mijzelf nog eerder de Elfstedentocht rijden

Advertentie

4 gedachten over “De Gelderlander, komt 'ie, of..?

  1. Zijn die bezorgers soms zelf aan het schaatsen?! 😉
    Ik heb ook liever een “echt” mens aan de telefoon. Zo’n robot luistert namelijk niet naar me als ik (slechthorende zijnde) roep: “wat zegt u?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s