u vraagt, ik draai

Van Albert en Mara kreeg ik via de mail het bericht dat de poll alweer de 50 gepasseerd was. Als hoogste eindigde dit keer The BeeGeexe2x80x99s, waar ik toch wel erg verbaasd over ben zeker gezien de stevige concurrentie van onder andere Stevie Wonder die op een tweede plaats eindigde.

De nieuwe poll staat helemaal in het teken van de naderende Kerst. Jullie hoeven niet te wachten tot de 50 stemmen gehaald zijn, het nummer dat op 1ste Kerstdag op 1 staat krijgen jullie van mij cadeau.

Voor vanavond moeten jullie het doen met dit nummer van de The Bee Gees. Het verscheen april 1967 voor het eerst in de Veronica Top 40 en eindigde daar op de tweede plaats. Hier gaan de Spicks and Specks met de eerste plaats aan de haal

Advertentie

6 gedachten over “u vraagt, ik draai

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s