De weg kwijt

xe2x80x9cWat is er nou toch gebeurt Marloesje? Ben ik met de ambulance hierheen gekomen en wie heeft de ambulance dan gebeld? Waar zijn de kinderen? Wat is er nou toch met me aan de hand?xe2x80x9d steeds weer herhaalt hij dezelfde vragen waarop hij van mij telkens weer hetzelfde antwoord krijgt. xe2x80x9c Je was even helemaal de kluts kwijt, ze gaan hier onderzoeken hoe dat dit gebeuren kon. Ik heb de dokter gebeld en die heeft de ambulance gestuurdxe2x80x9d

Na enkele testen, het afgeven van diverse buisjes bloed, een hartfilm en bloeddruk controles komt na niet al te lange tijd de diagnose: Transient Global Amnesia. Tijdelijk geheugenverlies dat binnen 24 uur weer zo goed als opgelost moet zijn.

Terwijl de man voortdurend dezelfde vragen blijft stellen worden we met enkele goede adviezen en een heleboel informatie weer naar huis gestuurd. Als er geen verbetering optreed niet schromen om contact op te nemen.

De man is tijdelijk de weg kwijt

Advertentie

20 gedachten over “De weg kwijt

  1. Oef, dat is niet niks zeg, je schrikt je een ongeluk volgens mij. Gelukkig zou het maar van zeer korte duur zijn, een enorme opluchting lijkt me zo. Heel veel beterschap, sterkte en warmte voor jullie.

  2. Dat moet een vreemde ervaring geweest zijn. Hopelijk knapt hij snel weer op en blijft het hierbij. Veel sterkte voor jullie beiden.

  3. @all, de man begint weer redelijk ‘normaal’te functioneren, maar wat er dinsdag gebeurt is blijft een zwart gat bij hem. Zo af en toe betrap ik hem op doelloos voor zich uit staren, maar hij is wel duidelijk weer bij de tijd. De schrik zit er bij mij goed in. Ik ga vandaag even alleen de deur uit om het geveol dat ik hem 24 uur in de gaten moet houden kwijt te raken.
    Dank jullie wel voor de lieve reacties, het geeft een fijn gevoel omdat je weet dat er met je meegeleefd wordt.

  4. o wat fijn dat ik hierboven al weer lees dat het beter gaat, maar wat zal je geschrokken zijn zeg! sterkte d’r mee nog, want dat zal nog wel ff bij je blijven ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s