WOW ~Melancholie

Het is vast de tijd van het jaar, maar misschien ook gewoon het feit dat mijn jongste twee morgen 22 jaar jaar worden en ik me voor de zoveelste keer afvraag waar de tijd toch blijft.

Later, veel later dan normaal, is hier de wow van deze week:

Vrijdag 14 november

Melancholie

1 zwaarmoedigheid, droefgeestigheid

Meedoen? Hier vindt u de spelregels.

Advertentie

45 gedachten over “WOW ~Melancholie

 1. Het is inderdaad niet te geloven hoe snel de tijd gaat. Met een beetje pech zit ik al op de helft. Met veel pech zit ik er al overheen. En vroeger duurde alles veel langer. Zomers duurde langer, ’s winters lach er altijd sneeuw…en was het lekker warm, en z’n ouders bleven eeuwig leven en hij leefde met ze mee. Als hij kon toveren…

 2. Ja, dat kan ik volmondig beamen, de tijd gaat erg hard! Mijn jongste is al 27!!!!!Help!
  Dus vind ik het gekozen woord wel toepasselijk voor deze WOW!
  Groetjes!
  p.s ik ga mijn hersens weer pijnigen….of er iets uitkomt??

 3. Mmm, kun je bij Truus alleen reageren als je zelf ook Hyver bent? In ieder geval, ik vind geen reactieveld, maar wilde wel even aan Truus laten weten dat ik het een heel mooi, en ook triest, stukje vind dat ze geschreven heeft.

 4. En zo kreeg ik dus behoorlijk wat reacties op mijn WoW en dat terwijl ik het gedicht zo verschrikkelijk mooi vind en helemaal passen bij melancholie.
  Maar goed, ik ben dus zojuist in de pen geklommen en heb een nieuwe WoW geschreven. Nog wat schaven dacht ik en dan straks plaatsen. Lees ik die van nieuwkomer Pascal en hebben wij toch een behoorlijk gelijke invalshoek. Mmmm, beetje boel balen!

 5. @Toaske, ik ben bang van wel. Heel erg jammer en vooral ook erg kortzichtig van hyves
  Ik vond je tekst overigens heel erg orgineel, ook al was hij niet van jou. Het gaat om de boodschap die je overbrengt.

 6. Het is inmiddels donderdag maar ik mag nog wel mee doen toch?

  Superleuk initiatief dit, ik kende het niet maar ja zoals al eerder leidde Aline21 me voort…

  Groeten Melody

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s