Stroomversnelling

StroomversnellingIk was het echt van plan, heus waar. Ik zweer xe2x80x98t. Elke dag nam ik mij voor om eindelijk weer eens een stukje te plaatsen. Het is ook niet zo dat ik niets meer beleef. De drukte van alledag gaat zelfs door in mijn nachten. Bezoek van ouders, oude vrienden, gekke buren. Het is een komen en gaan van mensen die mij, al dan niet belangrijke, zaken te melden hebben Kleine geluksmomenten, maar ook momenten van paniek, dat ik het echt even niet meer weet. Meerdere malen wakker worden,draaien, woelen, zuchten en steunen omdat de slaap mij in de steek laat. Jaloers luisterend naar de ademhaling van de man naast mij. Haast opgelucht de krant op de mat horen vallen, in de zekerheid dat de wekker nu niet lang meer op zich zal laten wachten.

Mijn wereld zit in een stroomversnelling die zijn weerga niet kent. Heel af en toe ga ik kopje onder om happend naar lucht weer boven te komen. Nog even, nog heel even op mijn tanden bijten en dan hoop ik rustiger vaarwater te bereiken.

Heeft u nog even geduld a u b?

Foto: Michel Coumans

Advertentie

12 gedachten over “Stroomversnelling

  1. Misschien is het toch wel zo handig om elke dag net dat halfuurtje, dat uurtje vrij te maken voor een logje, juist om tot jezelf terug te keren en even die stroomversnelling te verlaten voor een beetje rust. Een beetje discipline kan je alleen maar helpen om die vloed van indrukken te blijven beheersen. Dat kwam zo maar in mij op toen ik dit logje las. Ik vond dat ik je dit echt moest zeggen.

  2. Oh Marloes, ik weet er alles van. Geen verontschuldigingen nodig. Heb zelf ook al tijden geen echte bijdrage meer op mijn log gezet omdat er zo veel andere dingen gaande zijn. No worries, ik blijf gewoon af en toe langs komen…

  3. Loggen moet leuk en vrijblijvend zijn en zeker geen verplichting worden.Ik log xc3xb3xc3xb3k alleen wanneer ik er tijd voor heb en zxc3xa9ker niet alle dagen.
    Dus , rustig aan, dan breekt het lijntje niet!
    Groetjes!

  4. ik ken dat gevoel. dat is ook de reden waarom ik mijn weblog heb opgedoekt, alleen toch kriebelt het wel weer af en toe. vooral de wow’s.

    groetjes Esther.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s