u vraagt ik draai

Heks2anneliezMet 18 stemmen heeft Alan Price  de laatste poll ruim gewonnen. De Tremeloes vielen deze ronde helemaal niet in de prijzen. Niemand van de 54 stemmers had ook maar een punt voor ze over. Voor de nieuwe poll ben ik weer in de map met vergeten klassiekers uit de 60er jaren gedoken. Met Halloween voor de deur raad ik u aan om te stemmen want anders..

I put a spell on you

Foto: Anneliez

Advertentie

6 gedachten over “u vraagt ik draai

  1. Hoi Loes via de weblog van Melody kom ik hier terecht.De foto die hier boven is geplaatst,dat is er een van de elfenfair bij kasteel De Haar.Ben jij dat?

    Groetjes Saskia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s